Werken bij KLG
Warehouse  Oplossing op maat

Warehouse

Oplossing op maat

Warehouse specialist

KLG Europe is een specialist als het gaat om warehousing. De 15 eigen vestigingen en onder andere warehouses van KLG, verspreid over 3 landen, zijn modern ingericht en beschikken over de juiste technologie om onze klanten verder te helpen. Als lid van ons warehouse team verwerk je de goederen van onze klanten optimaal.

Regisseur van goederenstromen   
De klanten van KLG komen uit heel de wereld en ons werkgebied bestaat uit een grote diversiteit aan sectoren. De uiteenlopende sectoren houden het werk afwisselend en vragen een oplossing op maat. Bij KLG bied je alle mogelijke logistieke oplossingen. Van voorraadbeheer tot assemblage, en van verpakken en herpakken tot labeling. Je denkt mee, werkt samen, optimaliseert processen en bent regisseur van goederenstromen. Er zijn zowel mogelijkheden op de loods als op kantoor.

 

Kevin van Dreumel

"''Het leukste vind ik de afwisseling in het warehouse. Dan ben ik aan het laden, het volgende moment aan het lossen en tussendoor heb ik contact met de chauffeurs. Heerlijk om zo door het warehouse te rennen.”"

- Kevin van Dreumel, Allround loodsmedewerker warehouse