Werken bij KLG
Werken bij KLG
Warehouse  Oplossing op maat

Warehouse

Oplossing op maat

Bekijk 5 vacature(s)

Warehouse specialist

KLG Europe is een specialist als het gaat om warehousing. De 15 eigen vestigingen en onder andere warehouses van KLG, verspreid over 3 landen, zijn modern ingericht en beschikken over de juiste technologie om onze klanten verder te helpen. Als lid van ons warehouse team verwerk je de goederen van onze klanten optimaal.

Regisseur van goederenstromen   
De klanten van KLG komen uit heel de wereld en ons werkgebied bestaat uit een grote diversiteit aan sectoren. De uiteenlopende sectoren houden het werk afwisselend en vragen een oplossing op maat. Bij KLG bied je alle mogelijke logistieke oplossingen. Van voorraadbeheer tot assemblage, en van verpakken en herpakken tot labeling. Je denkt mee, werkt samen, optimaliseert processen en bent regisseur van goederenstromen. Er zijn zowel mogelijkheden op de loods als op kantoor.

 

Werken op het Warehouse als Loodsmedewerker bij KLG Europe?

Werken op ons warehouse als loodsmedewerker betekent dat je de hele dag lekker bezig bent met alle facetten die te maken hebben met de opslag van goederen. De voornaamste werkzaamheden zijn natuurlijk het laden en lossen van goederen, orderpicking, packing en (re)labeling. Daarbij vinden we het belangrijk dat de loods te allen tijde op orde is. Dit betekent dus dat je werkt in een overzichtelijke opgeruimde loods.

Speel video
Kevin van Dreumel

"''Het leukste vind ik de afwisseling in het warehouse. Dan ben ik aan het laden, het volgende moment aan het lossen en tussendoor heb ik contact met de chauffeurs. Heerlijk om zo door het warehouse te rennen.”"

- Kevin van Dreumel, Allround loodsmedewerker warehouse

Werken op ons Warehouse kantoor bij KLG Europe?

Fleur is al een tijdje werkzaam als Warehouse Coordinator bij KLG. Als Warehouse Coordinator ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en doorgeven van de juiste informatie zodat de opslag, overslag, ompakken, labeling, orderpicking en assemblage van goederen verloopt volgens de gemaakte afspraak met de klant. Het is belangrijk dat je als Warehouse Coordinator flexibel en stressbestendig bent. Je bent namelijk continu bezig met verschillende klanten, systemen, orders etc.

Speel video
Fleur Wolfs

""KLG is zeker geïnteresseerd in je achtergrond maar nog meer in jou als persoon.""

- Fleur Wolfs, Warehouse Coordinator

Word jij regisseur goederenstromen?

Solliciteer dan nu op een vacature in het warehouse!

  • Selecteer jouw profiel
  • Selecteer een vestiging

Selecteer jouw profiel

Selecteer een vestiging