Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
dsc27592

Crossdock
UITDAGING EN AFWISSELING

KLG Europe is een wereldwijde logistieke dienstverlener. De afdeling crossdock (x-dock) is een belangrijk onderdeel in de logistieke keten. Hier komen verschillende goederen binnen, worden herverdeeld en ook gelijk weer bij de uitgaande goederen geplaatst. De meeste goederen zijn binnen 24 uur binnengekomen en ook weer weg. Dit is dan ook direct het grootste verschil met een warehouse, waar goederen voor langere tijd worden opgeslagen.

Bekijk 4 vacature(s)

Onze focus ligt met name op groupage/ deelladingen. Dit betekent dat je op het crossdock verschillende goederen met verschillende afmetingen zo efficiënt mogelijk in een trailer moet laden. Werken als loodsmedewerker in ons crossdock betekent veel afwisseling en uitdaging. De voornaamste werkzaamheden zijn laden, lossen, scannen, stickeren, opmeten, wegen en controleren. Dit doe je met scanningsapparatuur en een heftruck of EPT.

Verhalen van collega's

huubseuren

"Het team bij KLG is erg collegiaal. Iedereen helpt elkaar en samen zetten we de schouders eronder."

Huub Seuren
Crossdock Loodsmedewerker
Het verhaal van Huub
maxresdefault

Werken op het crossdock bij KLG Europe?

Op de loods (crossdock/ x-dock) komen de verschillende goederen binnen. Hier worden ze herverdeeld en zijn ze binnen 24 uur weer weg. Dit is dus anders dan een warehousing loods. Hier staan de goederen namelijk voor langere tijd opgeslagen. Werken op het crossdock is erg afwisselend en dynamisch. Het is een hectische werkomgeving waarin je samen met je collega's de schouders eronder zet en zorgt dat alle goederen tijdig en correct weer weg gaan. Je werkt voornamelijk met een heftruck en/ of elektrische pallet wagen en bent bezig met laden, lossen, stickeren, scannen, etc.

Gerelateerde vacatures

 arf1253
Crossdock

Assistent Teamleider / Meewerkend voorman Crossdock

Eersel
40 uur
mbo

Wil jij je, al werkend, verder ontwikkelen in een snel groeiend internationaal transportbedrijf? Heb je grote affiniteit met transport, logistiek en chauffeurs? In juli 2023 zijn we verhuisd naar o...

crossdocksmall
Crossdock

Heftruckchauffeur (middag-/avondploeg)

Venlo
24 - 40 uur
mbo

Heb jij affiniteit met logistiek? Ben jij een harde werker? En ben je nauwkeurig? Kom dan ons team versterken in het crossdock!

Bekijk alle Crossdock vacatures

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!