Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Het vieren van een langdurige samenwerking waarin we elkaar onderwijzen en van elkaar leren. “Namens Gilde Opleidingen, gefeliciteerd met de 2de plek Beste Leerbedrijf!”

Vandaag zijn we aangenaam verrast door onze zeer gewaardeerde partner, Gilde Opleidingen. Een paar weken geleden kregen we het mooie nieuws dat we waren genomineerd voor de onderscheiding “Beste Leerbedrijf”. Het zeer attente team van Gilde Opleidingen heeft ons op de voet gevolgd en heeft ons vandaag gefeliciteerd met onze tweede plek in de verkiezing door middel van deze zoete verrassing, welke zeker in de smaak is gevallen!

Bij ons is kwaliteit de kern van onze organisatie. Het leveren van een hoogwaardige logistieke dienstverlening, het garanderen van hoge kwaliteit en dit allemaal met de focus op de lange termijn: dit is waar wij voor staan. De medewerker staat bij ons centraal; van de student tot aan de starter en van de medior tot aan de ervaren rot. We bieden ze een stabiele thuishaven met de wereld aan hun voeten!

We investeren in de lange termijn. Dit betekent dat we veel tijd investeren in het opleiden en trainen van onze eigen collega’s. Maar hierbij verliezen we de starter en de student niet uit het oog. We leiden op, we enthousiasmeren en we infomeren deze nieuwe generatie graag over wie wij zijn en wat we kunnen bieden. Zo hebben we met de Gilde Opleidingen al enkele jaren een goede samenwerking en we delen graag onze stageverhalen en ervaringen.

Van stage naar startersbaan, dat is ons motto. We bieden veel stagiairs en afstudeerders bij ons de vliegende start! Wil je meer weten over onze young ones? Lees dan snel verder… 

Bij de Gilde Opleidingen wordt je opgeleid voor het echte werk. De onderwijsinstelling heeft oog voor het individu en de lessen worden vol inspiratie gegeven door vakmensen voor de vakmensen van de toekomst!

Gilde Opleidingen biedt je deze logistiek gerelateerde opleidingen:

 

Maar ook andere opleidingen zoals:

 

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!