Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

De logistieke sector is erg dynamisch, uitdagend, innovatief en groeiend. Zonder logistiek staat de economie stil. Logistiek is meer dan enkel goederen van A naar B transporteren. Het is onze verantwoordelijkheid om het hele logistieke proces te plannen, organiseren, coördineren en uit te voeren. Daar komt veel bij kijken; van een Sales afdeling tot aan Warehousing, van Planning tot aan IT, van de afdeling Business Development tot aan douane gerelateerde activiteiten.

Het is dan ook niet voor niets dat studenten die eenmaal in aanraking komen met de logistiek verliefd worden op onze sector en niet meer weg willen.
Logistiek is de toekomst en er zullen ook volop mogelijkheden, kansen en vernieuwingen in blijven plaatsvinden.

Als KLG Europe vinden we het belangrijk om te investeren in de toekomst en in de jongere generatie. Daarom werken we ook veel samen met verschillende kennis- en onderwijsinstellingen. We bieden ieder semester meerdere stageplekken aan, zowel voor mbo, hbo als ook wo. We zijn een erkend leerbedrijf en hebben meer dan alleen stageplekken voor logistieke opleidingen. KLG is namelijk veel meer dan enkel logistiek. Daarom bieden we ook stageplekken aan voor commerciële, IT, bedrijfskundige, financiële opleidingen en andere opleidingsrichtingen. Tevens hebben we een tal leuke bijbaantjes voor jou als student.

We vinden het belangrijk dat de stageperiode en opgeleverde opdracht zowel voor jou als ook voor KLG van toegevoegde waarde is. Er wordt daarom veel aandacht besteed aan het maken van een op maat gemaakt inwerkprogramma. De focus ligt op een goede stagebegeleiding en er is meer dan voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Elk semester worden er intern nieuwe stageopdrachten geformuleerd voor (afstudeer)onderzoeken. We verwachten een stukje ondernemerschap en zelfstandigheid, maar zullen je ook goed begeleiden. Uiteindelijk is het doel dat er een opgeleverde opdracht op tafel komt waar wij mee verder kunnen. We leggen je onderzoek en advies niet in de la, maar ondernemen hier actie op.

Mocht je niet op zoek zijn naar een stage, maar ben je wel geïnteresseerd in de logistiek of in ons bedrijf? KLG Europe heeft ook mogelijkheden voor studenten die op zoek zijn naar een bijbaantje.
Ervaren collega’s zullen je opleiden en wegwijs maken in het vak en hun passie met je delen. Zo kun je bijvoorbeeld starten als Crossdock Employee (loodsmedewerker) in de avonduren of bijvoorbeeld op zaterdag werken bij het wagenparkbeheer (garage). Of wat dacht je van vakantiewerk als Planner?

Kortom, volop mogelijkheden voor studenten in de logistiek!

Bij KLG Europe hebben we Passie voor Logistiek. We bieden onze klanten Borderless Logistics en onze medewerkers bieden we grenzeloze mogelijkheden en een stabiele thuishaven.

Ben jij benieuwd of de logistieke sector ook bij jou past? Stuur ons dan nu een berichtje via onze contactpagina zodat wij onze passie met jou kunnen delen!

Of bekijk onze vacatures voor studenten op https://www.werkenbijklg.nl/student.

Je kunt ook een kijkje in onze keuken nemen door onze vlogs te bekijken.

 

 

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!