Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
administratie financieel

Administratief
DE STEADY ROTS IN DE BRANDING

KLG Europe verzorgt logistiek door heel de wereld. We zijn groots in daden en persoonlijk in betrokkenheid. Spreekt dit jou aan? Word dan administratief medewerker bij ons. Voor KLG Europe zijn mensen het belangrijkste. Zij vormen de basis van ons bedrijf en ons succes. We investeren dan ook graag in jouw groei en ontwikkeling.

Bekijk 5 vacature(s)

Secuur en accuraat

Een financieel of administratief medewerker bij KLG Europe werkt secuur en accuraat. Op diverse afdelingen binnen onze organisatie zijn administratieve functies te vinden. In de snelle, beweeglijke logistieke wereld ben jij een steady rots in de branding. Als stressbestendig persoon zie je oplossingen bij onregelmatigheden. Door jou kloppen de ordergegevens, de paklijst en de vrachtbrieven. Je krijgt vertrouwen van het team en weet dat je altijd kunt bouwen op jouw deskundige collega’s.

Verhalen van collega's

luukzeetsen2

"Door de leuke collega’s hangt er een top sfeer binnen KLG en er is altijd de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen."

Luuk Zeetsen
Administratie
Het verhaal van Luuk
maxresdefault

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze medewerkers vertellen het je zelf. Kijk hier naar ons 'werken bij KLG filmpje'.

Gerelateerde vacatures

administratiefmedewerkerplannerbenelux
Administratief

Logistiek administratief medewerker voor een Chinese klant

Waalwijk
40 uur
hbo

Beheers jij de Chinese taal en heb je affiniteit met logistiek? Hou jij van dynamisch, gevarieerd en uitdagend werk? En heb jij een oplossingsgerichte instelling? Dan ben jij misschien wel de nieuw...

planner julienruotte2
Planning

Import Expediteur

Rotterdam
32 - 40 uur
mbo/hbo

Beschik jij over logistiek inzicht en ben je in staat om cijfers en processen te analyseren? Presteer je goed onder druk? Ben je proactief en klantgericht? Dan ben jij onze nieuwe energieke teampla...

Bekijk alle Administratief vacatures

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!