Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
fotodia5

Administratief
DE STEADY ROTS IN DE BRANDING

KLG Europe verzorgt logistiek door heel de wereld. We zijn groots in daden en persoonlijk in betrokkenheid. Spreekt dit jou aan? Word dan administratief medewerker bij ons. Voor KLG Europe zijn mensen het belangrijkste. Zij vormen de basis van ons bedrijf en ons succes. We investeren dan ook graag in jouw groei en ontwikkeling.

Bekijk 3 vacature(s)

Secuur en accuraat

Een financieel of administratief medewerker bij KLG Europe werkt secuur en accuraat. Op diverse afdelingen binnen onze organisatie zijn administratieve functies te vinden. In de snelle, beweeglijke logistieke wereld ben jij een steady rots in de branding. Als stressbestendig persoon zie je oplossingen bij onregelmatigheden. Door jou kloppen de ordergegevens, de paklijst en de vrachtbrieven. Je krijgt vertrouwen van het team en weet dat je altijd kunt bouwen op jouw deskundige collega’s.

Verhalen van collega's

luukzeetsen2

"Door de leuke collega’s hangt er een top sfeer binnen KLG en er is altijd de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen."

Luuk Zeetsen
Administratie
Het verhaal van Luuk
maxresdefault

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze medewerkers vertellen het je zelf. Kijk hier naar ons 'werken bij KLG filmpje'.

Gerelateerde vacatures

commercielemedewerkersbinnendienst
Overig

Receptionist(e) / administratief medewerker

Venlo
40 uur
MBO

Heb jij een gastvrije, enthousiaste, maar professionele houding? Ben jij nauwkeurig, stressbestendig en flexibel ingesteld? En beschik jij over sterke administratieve en communicatieve vaardigheden...

dx5a7593
Administratief

Financieel Administratief Medewerker

Eersel
24 - 32 uur
MBO

Wil jij je, al werkend, verder ontwikkelen in een snel groeiend internationaal transportbedrijf? Heb je een financiële achtergrond maar wil jij je blik ook verder verbreden? Bekijk dan snel de...

Bekijk alle Administratief vacatures

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!