Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
administratie financieel

Administratief
DE STEADY ROTS IN DE BRANDING

KLG Europe verzorgt logistiek door heel de wereld. We zijn groots in daden en persoonlijk in betrokkenheid. Spreekt dit jou aan? Word dan administratief medewerker bij ons. Voor KLG Europe zijn mensen het belangrijkste. Zij vormen de basis van ons bedrijf en ons succes. We investeren dan ook graag in jouw groei en ontwikkeling.

Bekijk 6 vacature(s)

Secuur en accuraat

Een financieel of administratief medewerker bij KLG Europe werkt secuur en accuraat. Op diverse afdelingen binnen onze organisatie zijn administratieve functies te vinden. In de snelle, beweeglijke logistieke wereld ben jij een steady rots in de branding. Als stressbestendig persoon zie je oplossingen bij onregelmatigheden. Door jou kloppen de ordergegevens, de paklijst en de vrachtbrieven. Je krijgt vertrouwen van het team en weet dat je altijd kunt bouwen op jouw deskundige collega’s.

Verhalen van collega's

luukzeetsen2

"Door de leuke collega’s hangt er een top sfeer binnen KLG en er is altijd de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen."

Luuk Zeetsen
Administratie
Het verhaal van Luuk
maxresdefault

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze medewerkers vertellen het je zelf. Kijk hier naar ons 'werken bij KLG filmpje'.

Gerelateerde vacatures

erikvanvelthoven
Administratief

Logistiek Administratief Medewerker Waalwijk

Waalwijk
40 uur
mbo

Ben jij communicatief en administratief sterk? Heb jij zin om in een dynamische omgeving te werken en heb je affiniteit met logistiek? En kun jij goed orde en overzicht bewaren? Dan ben jij misschi...

rubenpeeters04 2021 blue(1)
Administratief

Financial Manager Venlo

Venlo
40 uur
hbo

Ben jij de ervaren financial, die zich in een ambitieus, dynamisch en snel groeiend internationaal transportbedrijf verder wil ontwikkelen? Heb jij daarbij een business georiënteerde mindset m...

Bekijk alle Administratief vacatures

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!