Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
fotodia6

Wagenparkbeheer
MET PASSIE VOOR VRACHTWAGENS

We willen zo efficiënt mogelijk rijden en de kosten voor reparatie en vervanging zo laag mogelijk houden. Hiervoor ben jij verantwoordelijk. Wanneer een vrachtwagen nu naar de APK moet en over twee maanden nieuwe remblokken nodig heeft, geef jij de opdracht ze nu alvast te vervangen. Dan hebben we de vrachtwagen tegen die tijd gewoon in Frankrijk rijden in plaats van in onze werkplaats staan.

Bekijk 2 vacature(s)

We zijn gespecialiseerd in transport naar Frankrijk en te zien in heel Europa. Al deze leveringen moeten op het juiste moment op de juiste plek geleverd worden door onze vrachtwagens. Bij KLG werk je met de nieuwste materialen en een professioneel team aan een optimaal wagenpark.  

maxresdefault

Optimaal wagenpark

We zijn te zien in heel Europa. Alle leveringen moeten op het juiste moment op de juiste plek geleverd worden door onze vrachtwagens. Bij KLG werk je met de nieuwste materialen en een professioneel team aan een optimaal wagenpark.

Gerelateerde vacatures

microsoftteams image[5]
Wagenparkbeheer

Vrachtwagenmonteur nieuwbouw

Eersel
32 - 40 uur
MBO

Vind jij het leuk om te werken met de nieuwste materialen? Draag jij graag actief bij aan ons wagenpark? En heb jij affiniteit met voertuig elektronica en diagnose systemen? Dan ben jij de nieuwe v...

 arf0931
Wagenparkbeheer

Bedrijfswagenmonteur

Eersel
MBO

Vind jij het leuk om te werken met de nieuwste materialen? Draag jij graag actief bij aan ons wagenpark? En heb jij affiniteit met voertuig elektronica en diagnose systemen? Dan ben jij de nieuwe b...

Bekijk alle Wagenparkbeheer vacatures

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!