Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer
MET PASSIE VOOR VRACHTWAGENS

We willen zo efficiënt mogelijk rijden en de kosten voor reparatie en vervanging zo laag mogelijk houden. Hiervoor ben jij verantwoordelijk. Wanneer een vrachtwagen nu naar de APK moet en over twee maanden nieuwe remblokken nodig heeft, geef jij de opdracht ze nu alvast te vervangen. Dan hebben we de vrachtwagen tegen die tijd gewoon in Frankrijk rijden in plaats van in onze werkplaats staan.

Bekijk 4 vacature(s)

We zijn gespecialiseerd in transport naar Frankrijk en te zien in heel Europa. Al deze leveringen moeten op het juiste moment op de juiste plek geleverd worden door onze vrachtwagens. Bij KLG werk je met de nieuwste materialen en een professioneel team aan een optimaal wagenpark.  

Verhalen van collega's

larsroovers

"Ik kon bij KLG direct mijn opleiding volgen, namelijk ‘eerste bedrijfswagenmonteur’."

Lars Roovers
Garage
Het verhaal van Lars
maxresdefault

Optimaal wagenpark

We zijn te zien in heel Europa. Alle leveringen moeten op het juiste moment op de juiste plek geleverd worden door onze vrachtwagens. Bij KLG werk je met de nieuwste materialen en een professioneel team aan een optimaal wagenpark.

Gerelateerde vacatures

 arf1074
Wagenparkbeheer

Medewerker Fleet

Eersel
40 uur
mbo/hbo

Houd jij van afwisseling in je werk en krijg je energie van procesverbetering en data analytics? Ben je een expert met Excel en kom je ons ondersteunen om alle data omtrent onze Fleet verder te opt...

dsc00218
Wagenparkbeheer

Meewerkend voorman wasstraat - rangeerder

Eersel
40 uur
mbo

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de logistiek? Heb jij je chauffeurspapieren en ben je sterk in communicatie? Om onze ruim 250 trucks en ruim 350 trailers er op en top uit te laten zie...

Bekijk alle Wagenparkbeheer vacatures

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!