Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
customerservice

Customer Service
WERKEN IN DE DYNAMISCHE WERELD VAN LOGISTIEK

Jij staat bekend om je luisterend oor, empathisch vermogen en behulpzaamheid. Je hebt zelfvertrouwen en denkt in oplossingen. Je haalt plezier uit het ontzorgen van klanten en het bieden van een optimale service. Werk mee aan de toch al hoge klanttevredenheid van onze bedrijf en solliciteer vandaag op onze customer service vacatures.

Bekijk 2 vacature(s)

Iedere dag is anders

De logistiek is een dynamische en snel veranderende wereld. Wie eenmaal in de logistiek werkt, is vaak hooked. Dit maakt een baan in de customer service bij KLG ook zo interessant. Je werkt bij een wereldspeler, maar geniet van de persoonlijke warme contacten. Elke dag in de logistiek staat garant voor nieuwe uitdagingen. Die pak je met beide handen aan en je weet dat je altijd kunt vertrouwen op de ruime kennis van het team dat achter je staat.

Verhalen van collega's

lindacoppens

"Een zelfstandige baan waar je toch altijd terecht kunt bij je collega's."

Linda Coppens
Key Accounts
Het verhaal van Linda
maxresdefault

Werken als Customer Service medewerker bij KLG Europe?

Kwaliteit staat bij KLG hoog in het vaandel. We denken met de klant mee in oplossingen, zijn innovatief, proactief en ondernemend. Bij KLG bieden we Borderless Logistics en een ongekende dienstverlening. De Customer Service afdeling is dan ook een erg belangrijke schakel in onze organisatie. Als Customer Service Employee is het je taak om de klant met alle vragen te ontzorgen en om problemen op te lossen, het liefst nog voordat de klant er maar erg in heeft.

Gerelateerde vacatures

dx5a7745
Customer Service

Key Account Representative/Customer Service medewerker

Rotterdam
32 - 40 uur
mbo/hbo

KLG Europe is een wereldwijde logistieke dienstverlener. We hebben een breed scala aan diensten, bieden verschillende transportmogelijkheden aan en hebben mooie klanten in verschillende sectoren. K...

 arf1153
Customer Service

Medewerker Key Accounts

Eersel
40 uur
mbo/hbo

Ben jij de enthousiaste samenwerker, die ons dynamische team van Key Accounts komt versterken? Je hebt plezier in het optimaal service verlenen aan klanten. Het klantgericht werken doe je van natur...

Bekijk alle Customer Service vacatures

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!