Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
it

IT
INVLOED OP DE DAGELIJKSE PROCESSEN

IT vormt voor KLG Europe een onderdeel van de core business. Goede applicaties en systemen zorgen ervoor dat onze logistieke dienstverlening steeds weer wat beter, sneller en efficiënter wordt. Jouw werk heeft grote invloed op de dagelijkse processen en hierbij kun je gelukkig altijd rekenen op de steun van een heel team.

Bekijk 3 vacature(s)

Kleine wereld

KLG Europe heeft als multinational de transportwegen in de wereld al aanzienlijk verbreed. Door zich hard te maken voor het openen van de New Silk Way en passend weg-, lucht- en zeetransport in te zetten. Met goed systeembeheer halen we de wereld nog dichter naar ons toe. Door planningen, ladingen, lossingen, storage en alle andere logistieke oplossingen die we in allemaal in eigen beheer hebben steeds weer een beetje sneller en beter in te richten.

Verhalen van collega's

ronkoudijs

"Goede IT'ers vinden altijd een plek binnen KLG."

Ron Koudijs
IT
Het verhaal van Ron
hqdefault

Investeren in IT voor de toekomst

Als KLG Europe investeren wij veel in ICT. Bevlogen ICT-ers zijn hiervoor van groot belang. Collega John Thijssen werkt al jaren met veel plezier in ons team.

Gerelateerde vacatures

it min
IT

IT Infrastructure Engineer Eersel

Eersel
40 uur
MBO

Ben jij de IT professional die het aandurft je kennis en kunde in te zetten om onze IT gebruikers in de best mogelijke (en veilige) digitale werkplek te voorzien? Je vindt het leuk om in een gevari...

dx5a7622
IT

Stage IT Servicedesk Eersel

Eersel
32 - 40 uur
MBO

Ontdek wat jij wilt in de toekomst Wij lopen voorop in de branche. Transport en logistiek zit in ons bloed. We nemen dan ook graag de verantwoordelijkheid om jou enthousiast te maken voor het vak....

Bekijk alle IT vacatures

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!