Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
overig

Overig
VER WEG OF DICHT BIJ HUIS

KLG Europe is wereldwijd actief. Onze 15 vestigingen liggen overal verspreid, zoals in Roemenië en Groot-Brittannië. Dichter bij huis kun je werken in Venlo, Eersel of Rotterdam. Logistiek en transport is een dynamisch vakgebied dat vele takken van sport kent. In al onze vestigingen vind je dan ook verschillende afdelingen die samenwerken om onze klanten iedere dag weer de beste service bieden. Nieuwe uitdagingen gaan wij niet uit de weg en onze medewerkers weten elkaar te vinden om samen de juiste oplossing te zoeken.

Bekijk 5 vacature(s)

Afdelingen bij KLG

De lijst van werkzaamheden is te lang om op te noemen. Met het overzicht van vakgebieden bij KLG Europe maken we een begin. Waar wil jij terecht komen? Stond je vakgebied er niet bij, dan staat je vakgebied hoogstwaarschijnlijk onder onze overige vacatures.
Staat je ideale functie er niet bij, maar ben je wel geïnteresseerd in een carrière bij KLG Europe? Je kunt altijd een open sollicitatie indienen. Bij KLG zijn we altijd op zoek naar goede gemotiveerde medewerkers.

Verhalen van collega's

markbremen2 2

"Jezelf zijn en kansen benutten."

Mark Bremen
Supply Chain Development
Het verhaal van Mark
maxresdefault

Kansen benutten

Wil jij weten hoe onze collega's kansen benutten binnen KLG? Kijk dan naar het filmpje.

Gerelateerde vacatures

chiemvankeijsteren2
Warehousing

Forecasting & Demand Engineer

Waalwijk
40 uur
hbo

Ben jij sterk in plannen en organiseren? Heb jij een goed inschattingsvermogen en ben je daarnaast analytisch? Beschik je over een helicopterview? Grijp dan nu je kans en solliciteer. 

planner julienruotte(1)
Overig

Orderplanner Waalwijk

Waalwijk
40 uur
mbo

Heb jij affiniteit met logistiek en warehousing? Hou je van een dynamische werkomgeving? En beschik jij over een flexibele en stressbestendige werkhouding? Dan ben jij de nieuwe warehouse coör...

Bekijk alle Overig vacatures

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!