Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
fotodia9

Overig
VER WEG OF DICHT BIJ HUIS

KLG Europe is wereldwijd actief. Onze 15 vestigingen liggen overal verspreid, zoals in Roemenië en Groot-Brittannië. Dichter bij huis kun je werken in Venlo, Eersel of Rotterdam. Logistiek en transport is een dynamisch vakgebied dat vele takken van sport kent. In al onze vestigingen vind je dan ook verschillende afdelingen die samenwerken om onze klanten iedere dag weer de beste service bieden. Nieuwe uitdagingen gaan wij niet uit de weg en onze medewerkers weten elkaar te vinden om samen de juiste oplossing te zoeken.

Bekijk 8 vacature(s)

Afdelingen bij KLG

De lijst van werkzaamheden is te lang om op te noemen. Met het overzicht van vakgebieden bij KLG Europe maken we een begin. Waar wil jij terecht komen? Stond je vakgebied er niet bij, dan staat je vakgebied hoogstwaarschijnlijk onder onze overige vacatures.
Staat je ideale functie er niet bij, maar ben je wel geïnteresseerd in een carrière bij KLG Europe? Je kunt altijd een open sollicitatie indienen. Bij KLG zijn we altijd op zoek naar goede gemotiveerde medewerkers.

Verhalen van collega's

ingeopbroek

"De eerste tien weken van mijn afstudeerstage zijn voorbij gevlogen"

Inge Opbroek
Stagiaire marketing
Het verhaal van Inge
lennard

"Ik heb het naar mijn zin, de werkzaamheden zijn erg leerzaam en door de combinatie tussen een grapje en hard werken word er een fijne werksfeer gecreëerd."

Lennard Munne
Stagiair Import
Het verhaal van Lennard
maxresdefault

Kansen benutten

Wil jij weten hoe onze collega's kansen benutten binnen KLG? Kijk dan naar het filmpje.

Gerelateerde vacatures

yvonnepeeters[4]
Overig

Senior Marketeer

Venlo
32 - 40 uur
HBO

Ben jij creatief en communicatief sterk? Ben je oplossingsgericht en heb je een hands-on mentaliteit? En ben jij op zoek naar een volgende stap in je loopbaan waarin je je marketing carrière...

markbremen04 2021 1
Overig

Business Analyst Venlo

Venlo
40 uur
HBO

Werk jij graag in projecten? Heb jij een sterk analytisch vermogen? En ben jij continu bezig met het ontdekken van kansen en het analyseren van de markt? Als Business analyst speel je een cruciale...

Bekijk alle Overig vacatures

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!