Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
fotodia7

Sales
ZORG JIJ ERVOOR DAT DE WERELD ONS LEERT KENNEN?

De ruimte om jouw professionele skills te verbreden en waardevol persoonlijk contact zorgen ervoor dat je een commerciële vacature bij KLG Europe wel ziet zitten. Je bent een ontdekker en een verbinder. Wij geven jou daarom in ruil de wereld als speelplaats van jouw commerciële uitingen en een professioneel team. Solliciteer bij KLG Europe en er gaat een wereld voor je open. Waar wil jij terecht komen?

Bekijk 2 vacature(s)

Multinational met een groot familiehart

Als logistieke partner voor onze opdrachtgevers verzorgen wij deur-tot-deurzendingen over de hele wereld. We hebben vestigingen in Nederland, Roemenië en Groot Brittannië en zijn gespecialiseerd in vrachttransport naar Frankrijk. Zorg jij ervoor dat de wereld ons leert kennen? Hier sta je niet alleen voor: vertrouw op een professioneel en betrokken team aan collega’s. 

Verhalen van collega's

tijnvanzoest

"Een goede stage waar ik veel kan leren, ik heb het naar mijn zin bij KLG!"

Tijn van Zoest
Stagiair Sales
Het verhaal van Tijn
maxresdefault

Wat is jouw drive?

De belangrijkste factor van ons succes is ons team. Een groot aantal collega’s is al jarenlang in dienst bij KLG en daar zijn wij trots op! “Waarom werk jij bij KLG en wat is jouw drive”?

Gerelateerde vacatures

sandypeeters[small]
Sales

Commercieel Medewerker Binnendienst

Venlo
40 uur
MBO / HBO

KLG Europe groeit elk jaar flink en ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Onze sales afdeling bestaat uit een binnen- en buitendienst. Als Comme...

wilcoschoonbeek04 2021 accountmanagerintermodal
Sales

Senior Account Manager

Venlo
Waalwijk
40 uur
HBO

Ben jij sterk commercieel onderlegd? Heb jij een klantgerichte en oplossingsgerichte houding? En beheers jij de Chinese taal? Dan zijn wij op zoek naar jou. KLG Europe is een wereldwijde logistiek...

Bekijk alle Sales vacatures

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!